Jäsenedut

MARK webinaarit
Tuotamme sinulle luotettavaa ja ammatillisesti korkeatasoista tietoa markkinoinnista yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Webinaarit ovat noin tunnin mittaisia syväsukelluksia jäsentemme toiveaiheisiin, kuten strateginen markkinointi, brändi, luovuus, data & mittaaminen, sosiaalinen media ja asiakasymmärrys.

Osallistuminen on helppoa; valitset vain viikoittain vaihtuvista teemoistamme ne kiinnostavimmat ja hyppäät mukaan linjoille. Sinulle on aina eturivin paikka varattuna! Tilaisuudet ovat sinulle maksuttomia (muille 145 € / webinaari).

MARK me -sisältöpalvelu
Etkö ehtinyt mukaan webinaariin? Ei hätää – kaikki tapahtumatallenteet odottavat sinua jäsenten omassa sisältöpalvelussa. Voit hyödyntää jo yli 100 asiantuntijamme oppeja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Päivitämme tarjontaa viikoittain.

MARK koulutukset
Koulutuksessa opit konkretiaa alan parhaiden johdolla kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Kolmen tunnin tehosessio on helppo tapa syventää omaa osaamista ja keskustella asiantuntijan kanssa. Saat koulutukset -50 % hintaan ja premium-jäsenenä maksutta (norm. 145 € / koulutus). Hinta sisältää aina myös tallenteen sekä materiaalin.

Digitaalinen alan julkaisu MRKTNG
Lehti kertoo kootusti markkinoinnin ajankohtaisista ilmiöistä, menestyneistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä. Lähetämme uusimman numeron sähköpostiisi neljä kertaa vuodessa. Lehden toimittaa ja tuottaa Marketing Finland.

Koulutuskumppanit
Tuemme ammatillista osaamistasi myös kumppaneiden voimin; saat kauttamme kutsuja tapahtumiin, kuten IAB:n digipainotteisiin seminaareihin ja Kauppakamarin kirjajulkkareihin. Rastor-Instituutilta saat etuhinnan valittuihin koulutusohjelmiin ja MPS Lifeworks tarjoaa Onnistujan urapalvelunsa sinulle puoleen hintaan.

Lakineuvonta-jäsenpalvelu
Properta Asianajotoimistosta saat laadukasta neuvontaa lakiasioissa helposti, tehokkaasti ja edullisesti. Hinta on kiinteä 100 euroa (+ alv) ja konsultointi sisältää neuvontaa yhteen (1) tuntiin saakka.

Suomen edullisin henkivakuutus
MARKin jäsenenä voit hyödyntää Suomen edullisimman ryhmähenkivakuutusedun: Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutuksilla maksat omasta ja perheesi turvasta vähemmän. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle.

LIITY JÄSENEKSI

Jäsenmaksut 2023
– Normaali henkilöjäsenmaksu 145 €
– Opettajat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja hoitovapaalla olevat 75 €
– Premium-jäsenyys 499 € (sisältää myös MARK koulutukset)
– Yrityksille