Jäsenedut

MARK me -sisältöpalvelu
Yli 100 sisältöä, joissa Suomen johtavat asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä laajasti markkinoinnin teemoista. Voit kehittää osaamistasi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.  Mitä taitoja markkinoinnissa tarvitaan juuri nyt? Entäpä tulevaisuudessa? Jäsenpalvelumme verkossa vie sinut kriittisen osaamisen äärelle. Sisältö päivittyy viikoittain!

MARK webinaarit
Webinaari on lähikosketus toivottuun aiheeseen asiantuntijan johdolla. Sukellamme kuumiin aiheisiin, kuten brändi, asiakaskokemus, sisältömarkkinointi, luovuus, data, vaikuttaminen ja ilmiöt. Tilaisuudet ovat sinulle maksuttomia (muille 145 €) ja aiheet vaihtelevat joka kuukausi.

MARK koulutukset
Koulutuksessa opitaan konkretiaa alan parhaiden johdolla seitsemän kertaa vuodessa. Iltapäivän tehosessio on helppo tapa syventää omaa osaamista. Saat koulutukset -50 % hintaan tai maksutta, jäsenyydestäsi riippuen.

Digitaalinen alan julkaisu MRKTNG 4 x vuodessa, arvo 28 euroa
Lehti kertoo kootusti markkinoinnin tärkeistä ajankohtaisista ilmiöistä, menestyneistä brändeistä ja ammattilaisista niiden takana sekä toimialan kehitystrendeistä. Lehden toimittaa ja tuottaa Marketing Finland.

Koulutuskumppanit
Voit hyödyntää kumppaneidemme laadukasta tarjontaa etuhintaan. Mukana ovat MPS Lifeworks, IAB, Marketing Finland ja Rastor-instituutti.

Lakineuvonta tueksi arkeen
Saat laadukasta neuvontaa lakiasioissa helposti, tehokkaasti ja edullisesti. Lakineuvonta-jäsenpalvelun hinta on kiinteä 100 euroa (+ alv) ja konsultointi sisältää neuvontaa yhteen (1) tuntiin saakka. Palvelun tarjoaa asiantunteva kumppanimme Properta Asianajotoimisto.

Suomen edullisin henkivakuutus
Suomen edullisin Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutukset ovat etujasi – maksat omasta ja perheesi turvasta vähemmän. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle.

LIITY JÄSENEKSI

Jäsenmaksut 2023
– Normaali henkilöjäsenmaksu 145 €
– Opettajat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja hoitovapaalla olevat 75 €
– Premium-jäsenyys 499 € (sisältää myös MARK koulutukset)
– Yrityksille