Jäsenpalvelut

MARK webinaarit
Tuotamme sinulle luotettavaa ja ammatillisesti korkeatasoista tietoa markkinoinnista yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Webinaarit ovat noin tunnin mittaisia syväsukelluksia jäsentemme toiveaiheisiin, kuten strateginen markkinointi, brändi, luovuus & modernit toimintamallit, data & mittaaminen, sosiaalinen media, asiakasymmärrys, vastuullisuus ja tekoäly.

Osallistuminen on helppoa; valitset vain viikoittain vaihtuvista teemoistamme kiinnostavimmat ja hyppäät mukaan linjoille. Jäsenenä sinulle on aina eturivin paikka varattuna! Tilaisuudet ovat sinulle maksuttomia (muille 145 € / webinaari).

MARK me -sisältöpalvelu
Etkö ehtinyt mukaan webinaariin? Ei hätää – kaikki tapahtumatallenteet odottavat sinua jäsenten omassa sisältöpalvelussa. Voit hyödyntää jo yli 100 asiantuntijamme oppeja silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Päivitämme tarjontaa viikoittain.

MARK koulutukset
Koulutuksessa opit konkretiaa alan parhaiden johdolla kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Kolmen tunnin tehosessio on helppo tapa syventää omaa osaamista ja keskustella asiantuntijan kanssa. Saat koulutukset -50 % hintaan ja Premium-jäsenenä maksutta. Hinta sisältää aina myös tallenteen sekä materiaalin.

Koulutuskumppanit
Tuemme ammatillista osaamistasi myös kumppaneiden voimin; saat kauttamme kutsuja tapahtumiin, kuten IAB:n digipainotteisiin seminaareihin ja Kauppakamarin kirjajulkkareihin. Rastor-Instituutilta saat etuhinnan valittuihin koulutusohjelmiin ja MPS Lifeworks tarjoaa Onnistujan urapalvelunsa sinulle puoleen hintaan.

Lakineuvonta-jäsenpalvelu
Properta Asianajotoimistosta saat laadukasta neuvontaa lakiasioissa helposti, tehokkaasti ja edullisesti. Hinta on kiinteä 100 euroa (+ alv) ja konsultointi sisältää neuvontaa yhteen (1) tuntiin saakka.

Suomen edullisin henkivakuutus
MARKin jäsenenä voit hyödyntää Suomen edullisimman ryhmähenkivakuutusedun: Primus-henkivakuutus ja -tapaturmavakuutuksilla maksat omasta ja perheesi turvasta vähemmän. Vakuutus antaa turvaa sekä sairauden että tapaturman aiheuttaman kuoleman varalle.

LIITY JÄSENEKSI