MARK työryhmät

Hinnoitteluryhmä

MARK Hinnoitteluryhmä tekee ansiokasta ProBono-työtä hinnoitteluun liittyvien kampanjoiden/hankkeiden ympärillä. Työryhmä on ollut vahvasti mukana mm. Helsingissä järjestettyjen Taitoluistelun MM-kilpailujen hinnoitteluprojektissa.

MARK Hinnoitteluryhmän puheenjohtaja
Outi Somervuori
kehitysjohtaja
Designtutkimus Helsinki Oy

Juristiryhmä

MARK Juristiryhmä nostaa esille artikkeleissaan ja blogikirjoituksissaan markkinointijuridiikkaan ja erilaisiin markkinoinnin teemoihin liittyviä esimerkkejä ja tietoja, jotka julkaistaan jäsenille lähetettävässä jäsenkirjeessä sekä näillä nettisivuilla. Mikäli sinulla on mielessä jokin markkinointijuridiikkaan liittyvä kysymys/kommentti, lähetä siitä viesti osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi 

MARK Juristiryhmän puheenjohtaja
Emilia Lasanen
asianajaja
Properta Asianajotoimisto Oy

Media Mäessä -> MARK Mäessä

Media Mäessä -ryhmä on aktiivinen media-alan ammattilaisten joukko, joka järjestää vuosittain Media Mäessä seminaaritapahtuman Tahkolla. Tapahtuma on muodostunut jo legendaksi – onhan se järjestetty jo vuodesta 1996 lähtien. Seminaari tarjoaa markkinointi- ja media-ammattilaisille monipuolisia ja konkreettisia eväitä tämän päivän ja tulevaisuuden markkinointiin. Viikonlopun aikana Mäkikisat ja muu verkottuminen ovat luoneet hyvän pohjan tuleviin yhteistyötapaamisiin. Niin se vain on, että suurin osa osallistujista palaa Tahkorinteen juurelle vuodesta toiseen. Eikä syyttä.

MARK Mäessä
Tapahtumaa on kehitetty vuosien saatossa ja nyt sitä on laajennettu vielä tiiviimmäksi osaksi MARKin toimintaa. Sen myötä tapahtuman nimi on vaihdettu MARK Mäessä, ja se pidetään seuraavan kerran 1.-3.2.2019 Tahkolla.

Media Mäessä ryhmän puheenjohtaja
Satu Raatikainen
Client Manager, B2B Sales
Sanoma Media Finland

Mikäli sinua kiinnostaa työskentely MARK työryhmissä, lähetä siitä viestiä meille osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi 

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme