MARK työryhmät

Hinnoitteluryhmä

MARK Hinnoitteluryhmä tekee ansiokasta ProBono-työtä hinnoitteluun liittyvien kampanjoiden/hankkeiden ympärillä. Työryhmä on ollut vahvasti mukana mm. Helsingissä järjestettyjen Taitoluistelun MM-kilpailujen hinnoitteluprojektissa.

MARK Hinnoitteluryhmän puheenjohtaja
Outi Somervuori
Head of Product
Oppobot Oy

Juristiryhmä

MARK Juristiryhmä nostaa esille artikkeleissaan ja blogikirjoituksissaan markkinointijuridiikkaan ja erilaisiin markkinoinnin teemoihin liittyviä esimerkkejä ja tietoja, jotka julkaistaan jäsenille lähetettävässä jäsenkirjeessä sekä näillä nettisivuilla. Mikäli sinulla on mielessä jokin markkinointijuridiikkaan liittyvä kysymys/kommentti, lähetä siitä viesti osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi 

MARK Juristiryhmän puheenjohtaja
Emilia Hodge
asianajaja
Properta Asianajotoimisto Oy

Mikäli sinua kiinnostaa työskentely MARK työryhmissä, lähetä siitä viestiä meille osoitteeseen toimisto@markkinointiliitto.fi 

MARKin jäsenenä varmistat, että kasvava osaamisesi ja verkostosi kulkevat aina mukanasi, veipä urasi sinut minne tahansa.

MARK kokoaa sinulle alan sytyttävimmät teemat, opit ja oivallukset yhteen paikkaan. Jos et ehdi tilaisuuksiin, löydät jatkuvasti päivittyvän sisällön aina täältä. Pirstaloituvassa markkinoinnin kentässä tarkastellaan uusien asioiden lisäksi myös perusasioita uudesta näkökulmasta: strategista suunnittelua, asiakasymmärrystä, fiksua ostamista, budjetointia, seurantaa, yhteistyötä. Tule mukaan ja ota jäsenyydestäsi kaikki irti.

Liity jäseneksi Tutustu jäsenetuihimme