Mikä on Luova työelämä 2030 -hanke?

Luovuus on yksi nykypäivän työelämän olennaisimmista taidoista, jolla rakennetaan niin yhteisöjen kuin yksilöiden hyvinvointia ja kehitystä. Luova työelämä 2030 -hankkeessa sukellamme yhdessä suomalaisten luovuuteen, sen voimavaroihin ja niiden vahvistamiseen.

Hankkeen mahdollistaa Suomen hallituksen käynnistämä TYÖ2030-ohjelma. Hanketta johtaa MARK Suomen Markkinointiliiton toiminnanjohtaja Sanna Laakkio tiiviissä yhteistyössä luovuuden asiantuntijakumppani Yellow Methodin kanssa.

Hankkeen avoimessa päätöswebinaarissa 15.3. klo 10 perehdymme luovaan organisaatiokulttuuriin ja kuinka voimme sitä kehittämällä lisätä niin yhteisön kuin yksilöiden luovuutta. Esittelemme konkreettisia työkaluja ja toimenpiteitä, joiden avulla luot toimintasuunnitelman oman organisaatiosi luovuusmatkalle. Tutustumme myös uuteen, maksuttomaan palveluun, joilla voit jatkaa luovuuden ja ymmärryksen kasvattamista osana organisaatiosi arkea.

Luova työelämä 2030 -hankkeen tuotoksia vapaasti hyödynnettävissä – Kehitä omaa ja organisaatiosi luovuutta!

Oletko kiinnostunut omasta luovuudestasi?

Jokainen meistä on luova omalla tavallaan. Tunnistamalla oman luovuutemme potentiaalin ja häiriötekijät voimme paremmin hyödyntää luovaa ajattelua ja toimintatapoja niin työssä kuin vapaa-ajallamme.

Oletko kiinnostunut organisaatiosi luovuudesta?

Ilman luovuutta ei ole innovaatioita, kilpailukykyä, ongelmanratkaisua tai ennakointikykyä. Siksi luovuuden tulisi olla jokaisen suomalaisorganisaation kehityskohteena. Luova työelämä 2030 -hankkeessa syväsukellettiin kuudentoista upean suunnannäyttäjäorganisaatioiden luovuuteen. Haluamme jakaa oppimme teille kaikille  hyödynnettäväksi. Tutustu tarkemmin, miten luovuus voi vauhdittaa organisaatiosi menestymistä nyt ja tulevaisuudessa!

Lisätietoja:

Pauliina Valpas pauliina@yellowmethod.co / 050 088 9211
Sanna Laakkio sanna.laakkio@markkinointiliitto.fi / 045 110 8811

Mukana Luova työelämä 2030 -hankkeessa

MRKTNG-median digilehdissä Luova työelämä 2030 -hankkeen löydöksiä ja näkökulmia, sekä paljon hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa markkinoinnin maailmasta – Lue maksutta!

Nro 1/2022 We stand with Ukraine >>>
Nro 2/2022 Kriisi + viestintä >>>
Nro 3/2022 Luovuus + kasvu >>> 
Nro 4/2022 Ennakointi + insight >>>