Vuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin

Helsingissä on ehtinyt olla jo muutama tapahtuma, joiden puheensorinasta päätellen olemme onnistuneet synnyttämän uusia ajatuksia ja halua oppia lisää. Kaikkien MARK-paikkakuntien tapahtumakalenterit täydentyvät parhaillaan, joten kannattaa seurata tilannetta nettisivuiltamme, Facebookista sekä jäsenkirjeestä.

Myös yhteistyön osalta on ollut huima vuoden aloitus: olemme onnistuneet herättämään kiinnostuksen markkinointiin monissa uusissa tahoissa ja se samalla ilahduttaa sekä haastaa meitä uudenlaiseen dialogiin. Koska MARKin tavoitteena on, että markkinointia hyödynnetään laajasti kasvun ajurina, olemme oikealla tiellä.

Saamme päivittäin yhteydenottoja asiantuntijoilta, jotka haluavat olla jakamassa oppejaan jäsenillemme ja viedä näin omalta osaltaan suomalaista markkinointiosaamista eteenpäin. Meidät on siis nähty ja kuultu ja se tuntuu superhyvälle!

Uusi verkkopalvelu aukeaa helmikuussa

Olemme kuvanneet ensimmäisiä videosisältöjä helmikuussa aukeavaan jäsenten verkkopalveluun. Monenlaisia markkinoinnin työläisiä, Suomen parhaimmistoa, tulee jakamaan oppejaan ja ajatuksiaan. Ensimmäiset sisällöt käsittelevät pääteemojamme. Myös kuukauden coachit – itsetuntemus ja työelämätaitojen valmentajamme – pääsevät ääneen verkkosisällöissä, jotta oppi on jokaisen jäsenen saatavilla.

Monimuotoinen, kannustava yhteisö

MARKin jäseninä on upea ja jatkuvasti kasvava porukka markkinoinnista kiinnostuneita ihmisiä, joiden monimuotoisuus tuo hienon syvyyden ja ulottuvuuden jokaiseen keskusteluun. Olemme saaneet paljon palautetta, että MARK on kannustava yhteisö ja sitä me haluamme olla jatkossakin. Jos mieleesi tulee mitä tahansa toiveita ja ajatuksia MARKin toimintaan liittyen, olethan meihin yhteydessä.

Meillä on toimistolla innokas ote yhdessä Pirjon, Susannan ja Ramin kanssa viedä MARKia eteenpäin. Paljon on työtä, joka ei aina ole näkyvää, mutta jota ilman mikään ei olisi mahdollista. Uusi hallitus aloitti työskentelynsä tammikuussa, jonka huikeaa ammattiosaamista voimme hyödyntää kehitystyössämme. MARKin eri paikkakunnilla on loistava joukko aktiivisia jäseniä, jotka yhdessä puheenjohtajien kanssa synnyttävät uusia tapahtumia paikallisten jäsenten iloksi. Kaikilla on hieman oma twistinsä tekemisessä ja se tuo oman rikkautensa kokonaisuuteen.

Ilolla ja kiitollisuudella olen seurannut tämän uuden vuoden alkua. En voi kun vain lapsen lailla ihmetellä, miten olenkin saanut näin ihanan ja taitavan joukon kanssani kantamaan MARKin lippua! Tähän sopiikin lainata nuoremman tyttäreni sanontaa, joka kuuluu kotona aina kun meno on kevyt, hyvä ja iloinen: ”Ilmassa on kivaa poreilua.”

Mahtavaa alkanutta vuotta kaikille,

Sanna